Jdi na obsah Jdi na menu
 


Korpusy

Příspěvky

Postřehy jak zpracovat a péct piškotový korpus

10. 5. 2016

Pár drobných rad o pečení korpusu, které najdete i u některých receptů. Zde jsem je shrnula do 4 bodů.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Korpusy | Komentářů: 0

Kokosový korpus poctivý

24. 4. 2016

Abych tento kokosový korpus odlišila od ostatních kokosových korpusů, označila jsem jej poctivý. Proč poctivý? Protože je v něm v poměru k ostatním surovinám relativně hodně kokosu. To má za následek, že je korpus drobivější a pokud to nečekáte, mohlo by vás to zaskočit.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Korpusy | Komentářů: 0

Vanilkový korpus lehký

20. 4. 2016

Najít chutný vanilkový korpus mi také dalo nějakou práci. Zatím jsem se ustálila na tomto, kterému jsem dala přívlastek lehký. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Korpusy | Komentářů: 0

Čokoládový korpus třený

20. 4. 2016

Dlouho jsem hledala šikovný recept na čokoládový korpus. Pár jsem jich vyzkoušela a z žádného jsem nebyla nadšená. Po přečtení tohoto receptu jsem usoudila, že se jedná o třené těsto. Pojmenovala jsem tak i název receptu, abych jej odlišila od ostatních. Recept ani postup není nijak náročný za to výsledkem je korpus lahodné chuti. Tak si říkám, jestli někdy méně neznamená více. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Korpusy | Komentářů: 0

Oříškový korpus

19. 4. 2016

Přestože nejsem fanda oříškových a čokoládových chutí a jejich kombinací, tento oříškový korpus považuji za jeden z nejchutnějších korpusů vůbec.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Korpusy | Komentářů: 0